Homme, 23. aprillil, Sõbra majas, leiab aset “EMÜ Seltside Pidu”, millest võtavad osa erinevate üliõpilaste erialaseltsi liikmed Eesti maaülikoolist. Teiste seas Elus teaduse vabatahtlikud. Pidu on stiilne ja igal seltsil on oma ametikohustused: Ehitus – Eesti Toiduainete Tehnoloogia Selts Meditsiin – Eesti Metsaüliõpilaste Selts Merendus – MTÜ KinnisvaraMagnaadid Muusikud – Noorte Põllumeeste Klubi Põllumajandus/metsandus -Eesti Veterinaarmeditsiini Üliõpilaste Selts Lennundus – MTÜ Ehitustudengite Selts Päästeamet – Eesti Maastikuarhitektuuri Üliõpilaste selts Sportlased – EMÜ Keskkonnakaitse Üliõpilaste selts Kriminaalid – Eesti Maaülikooli Üliõpilasesindus Militaar – Majandus- ja Sotsiaalinstituudi Üliõpilaste Selts Pensionärid – Tehnikaüliõpilaste Selts Meie oleme KOKAD!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s