Tule Teaduslahingut korraldama!

teaduslahing rgb

Algamas on Eesti põnevaima õpilaste teadusvõistluse Teaduslahing ettevalmistused. Ootame korraldajate sekka hakkajaid tudengeid ja õppejõude, kes tahavad aidata koolinoortel maailma avasta ja leida oma tuleviku tegutsemisvaldkond.

Teaduslahing on 7.- 9. klassi kolmeliikmelistele võistkondadele suunatud võistlus, mille käigus lahendatakse praktilisi igapäevaelu ja teadust põimivaid ülesandeid. Kokku koostatakse üle Eesti 25. – 29. jaanuaril toimuvateks eelvoorudeks 25 põnevat ülesannet, mis kombineerivad endas erinevaid valdkondi, näiteks tehnikat ja toitu, metsandust ja majandust, põllumajandust ja veterinaariat jne.

Võistlusele oodatakse osalema kuni 240 võistkonda 15 maakonnast ja Tallinnast, kellest 16 piirkonna edukamat tulevad 15. aprillil Tartusse Teaduslahingu superfinaali. Oled oodatud kaasa lööma ülesandeid koostama ja ka võistluse voore läbi viima!

Esimene Teaduslahingu kokkusaamine toimub 7. oktoobril kell 17.00 EMÜ peamajas ruumis 104, kus antakse infot võistluse kohta ja alustatakse ka ülesannete väljatöötamisega. Kohtumised jätkuvad iga kahe nädala tagant.

Rohkem infot võistluse kohta: teaduslahing.emu.ee

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s