Kolimine!

IMAG0796Nagu ikka – mida vanemaks saad, seda suuremaks kasvad ja seda rohkem ruumi on vaja. Nii on lood ka Elus teadusega. Oleme elusteadlaste perega kasvanud juba alates 2011. aastast. Igaühel on tekkinud hulganisti vahendeid, mida ta õpitubades kasutab. Ühest õpitoast on vahepeal saanud kolm ja vahendite arv seeläbi kasvanud, sageli mitte kolme- vaid lausa viiekordselt 🙂

Nii pakkisimegi ühel päikesepaistelisel kevadpäeval kallis mõisamajas oma asjad kastidesse ja sõidutasime need paarisaja meetri kaugusele – metsamajja. Nagu selgus, on meie uus “punker” rohkem kui kaks korda suurem!

Kui tolm saab pühitud, ootame sind külla 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s