Ole Rohkem Aastakonverentsil

14188281_1097135047009130_1491544976978600901_o

Päikest täis 27. augusti laupäeva hommikul sättisid end autorooli Tiia ja Marge, et sõita Jõgevamaa suunas Voorele. Nimelt oli seal kandis toimumas Ole Rohkem Aastakonverents (Ole Rohkem kohta leiad informatsiooni siit: http://olerohkem.ee/meist/).

Eelpool nimetatud kaks vaprat esindasid tudengite organisatsioone koondava võrgustiku konverentsil MTÜ Elus teadust. Kuna tegemist oli esimese sellelaadse üritusega, ei teadnud kumbki, mida oodata. Kohale saabudes võttis meid vastu sõbralik tervitus peakorraldajalt Mareli Otsalt. Nimesilt, pastakas, märkmik ning ülihästi lõhnav hommikukohv!

Päev kulges ladusalt. Kohe alustuseks sai kuulata, mida arvab Kalle Palling päevakajalisest poliitikateemadest ja globaalsetest probleemidest, seda siis nii majanduse kui ka poliitilisel tasandil. Pärast seda võeti aga ette lokaalsed teemad, ehk siis käsitleti koostöövõrgustiku edaspidiseid plaane ja kooskõlastati ajakava. Lisaks toimusid ka arutelud, mille tulemusena said inimesed vestelda ja oma mõtteid avaldada, tänu millele on esimesed tegevused juba ka käigus.

Siinkohal saab kiita arutelu rühma nr 5 (kokku oli rühmi kuus), kes pidasid heaks mõtteks alustada vastastikuste ehk organisatsioonide vaheliste koolitustega, et saaks juba olemasolevaid oskusi ja teadmisi omavahel jagada.

Pärast unist lõunat ei turgutanud rahvast ärkvele mitte kohv vaid hoopiski Märt Koik, kes oma kurbnaljaka sõnavõtuga ,,arvamistega arvamisest,, naerutas publikut kena tund aega (sellega saate lähemalt tutvust teha siin: http://www.teatermustkast.ee/productions/.).

Olles küllastunud ühiskonnakriitikast ja äärmiselt tumedast irooniast said osalejad haarata kohvi oma tassidesse ja siirduda ülimalt naerusuise Harald Lepiski motiveerivasse maailma, kes seekord tutvustas õnneliku meeskonna 5 printsiipi.

Tänu headele ideedele ja motivatsiooni tulvale ei olnud kellelgi ka probleemi, et jätkata õhtul ajude ragistamisega koostöövõrgustiku teemadel. Lisaks põnevatele esinejatele ja huvitavatele ning äärmiselt viljakatele aruteludele sai ka lustida meeskonnamängudes ja üksteisega suheldes, sest ka vabaaja programm oli korraldajatel väga hästi läbi mõeldud! Ühesõnaga, oli meeldiv ja asjalik konverents, mille tulemusena veel palju uuenduslikku ja kasulikku tulemas!

Kokkuvõtte konverentsist kirjutas Marge.

Ole Rohkem Aastakonverents toimus 27. – 28. augustil 2016

Lisa kommentaar